Yardım


Yardım kategorisi hakkında ( 2 ) (32)
İkinci fermantasyon nedir niçin yapılır ? ( 2 3 ) (55)
Coopers canadian blonde kit deneyim ( 2 3 4 5 6 7 8 ) (143)
Kovada ki Mayayı Yeniden Kullanma (Maya Geri Kazanımı) (6)
Uzun zaman önce yapılan pbw starsan (3)
Şişeleme esnasında alkol ekleme (10)
1 hafta ara ile patlayan 2. şişe? (8)
Coopers Mexican Cerveza fermantasyon ( 2 ) (28)
Buğday birası fermantasyon sırasında köpürme sorunu ( 2 3 4 5 ) (89)
Yeast Starter- Başlangıç Mayası (5)
Yüksek alkollü export pilsener nasıl yapılır? ( 2 ) (37)
Şekersiz maltsız bira! (3)
Ekşimsi koku kapakta küflenme gibi (3)
Saison mayasını diğer kitlerde kullanmak (2)
Yüksek alkol için mayalarken 1kg den fazla şeker kullanma (8)
Krausen'in tepe noktasında DME/şeker/bal eklemek (4)
Mexican Cerveza Bira Kiti ( 2 3 4 5 6 7 ) (134)
Amerikan pale ale kit kurulumu hakkinda (19)
Cream Stout Kiti Hakkında ( 2 3 4 5 6 7 ) (131)
Şişelerken filtre cihazından geçirme (8)
Muntons Export Stout Vs Muntons Irish Stout ( 2 ) (21)
3 lt ficida ikinci fermantasyon (1)
Şerbetçi otu steril mi? (15)
Ayrı bir kapta karbonizasyon hakkında (5)
W34/70 minimum sıcaklık ( 2 ) (38)
Filtresiz bomonti şişelerdeki yazıları nasıl çıkartıyorsunuz (20)
Brewmaker Pilsner Bira Kiti Deneyen Arkadaşlar ( 2 3 4 5 6 ) (105)
Starter hazırlama yardım ( 2 3 ) (42)
Sour denemeleri ( 2 ) (35)
Portakal ve kişniş yağı kullanımı (2)