Yeni Başlayanlar


Forum Kılavuzu Forum kullanma kılavuzu
Yeni Başlayanlar kategorisi hakkında [Yeni Başlayanlar] (2)
Dry hop sonrası gaz çıkışı [Yeni Başlayanlar] (2)
Yeni Başlayanların Soruları ( 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 ) [Yeni Başlayanlar] (4028)
Şerbetçiotu sonradan ilave [Forum Kılavuzu] (3)
Daha düşük alkol oranı için [Yeni Başlayanlar] (6)
Bira yapacağınızı öğrenenlerin verdiği tepkiler ( 2 3 4 5 6 ) [Yeni Başlayanlar] (115)
Biranın dibinde tortu [Yeni Başlayanlar] (6)
Muntons Bock / Yorumlama [Yeni Başlayanlar] (1)
Smuggler's Special Ale 24. gün dakikada 4-5 gaz çıkışı [Yeni Başlayanlar] (8)
Acemi butik biracılık [Yeni Başlayanlar] (11)
Kit Öneriniz ve Yanında Alınacaklar [Yeni Başlayanlar] (5)
Tom Caxton Pilsner Bira Kiti kurulumu hakkında bilgi varmı? [Yeni Başlayanlar] (1)
İlk kitim ve nasıl soğuttum [Yeni Başlayanlar] (2)
Muntons Pilsner Kitte Şarap Tadı Problemi [Yeni Başlayanlar] (3)
Orange Bock kiti ilk kez kuruyorum [Yeni Başlayanlar] (1)
Bira yapim ve şişeleme check list [Yeni Başlayanlar] (5)
Muntons Pilsner için fermantasyon, kovada bekleme süresi [Yeni Başlayanlar] (6)
Yeni başladım bir yardım [Yeni Başlayanlar] (5)
Stout kiti vs Bock kiti ( 2 ) [Yeni Başlayanlar] (29)
Şişelemeden sonrası gaz problemi [Forum Kılavuzu] (10)
4.kit pilsner fermantasyon sorunu yardım [Yeni Başlayanlar] (15)
Kovam boş hangi kiti önerir ve nasıl yapmalıyım [Forum Kılavuzu] (10)
Yüksek sıcaklık fermantasyon süresi meyvemsi tat [Forum Kılavuzu] (1)
Şerbetçiotu ve Demlik Süzgeci [Yeni Başlayanlar] (5)
Şişelemeden sonraki kova durumu normal mi [Forum Kılavuzu] (4)
Fermente işleminde aksilik varmı ? [Forum Kılavuzu] (6)
Sadece 15 günde arkadaşlardan tam not alan ilk biram [Yeni Başlayanlar] (1)
Gazlanma Sorunu [Yeni Başlayanlar] (9)
İlk kit soru işaretleri [Yeni Başlayanlar] (5)
Kovada ısı farklılıkları [Yeni Başlayanlar] (19)