Yeni Başlayanlar


Forum Kılavuzu Forum kullanma kılavuzu

Yeni Başlayanlar kategorisi hakkında [Yeni Başlayanlar] (2)
Festival golden stag summer ale [Yeni Başlayanlar] (6)
Yeni Başlayanların Soruları ( 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 ) [Yeni Başlayanlar] (3871)
Hava Sıcaklıkları ( 2 3 ) [Yeni Başlayanlar] (53)
Ruby Red Ale Fermantasyon Sıcaklığı [Yeni Başlayanlar] (8)
Framboos ve Kriek kitleri hakkında ( 2 3 4 ) [Yeni Başlayanlar] (73)
Sisede 3. gun sabirsizim [Yeni Başlayanlar] (18)
Aktarma çubuğu hakkında ( 2 3 ) [Yeni Başlayanlar] (55)
Yeni Başlayacaklara Tavsiyeler ( 2 3 4 5 6 ) [Yeni Başlayanlar] (102)
Kova sıcaklığının takibi ( 2 3 ) [Yeni Başlayanlar] (40)
Şişeleme zamanı geldi mi? [Yeni Başlayanlar] (12)
Temizlik ve arındırma [Yeni Başlayanlar] (11)
3. kit için tavsite [Yeni Başlayanlar] (6)
Bira tavsiyeleriniz [Yeni Başlayanlar] (8)
İlk Bock Kiti Kurulum Önerisi [Yeni Başlayanlar] (3)
Muntons Pilsner Şişe Şeker miktarı 1.84 gram mı olmalı? [Yeni Başlayanlar] (16)
İY fikri ve bazı sorular [Yeni Başlayanlar] (7)
Coopers Canadian Blonde Bira Kiti [Yeni Başlayanlar] (16)
Enfeksiyon endişesi ( 2 ) [Yeni Başlayanlar] (26)
Buğday birası hakkında ( 2 3 4 5 6 ) [Yeni Başlayanlar] (107)
Kovayı çalkalamak ya da çalkalamamak ( 2 3 4 5 ) [Yeni Başlayanlar] (88)
Şişe Temizliği ve Şişeleme ( 2 3 4 5 ) [Forum Kılavuzu] (84)
Yeni başlayanlar ( 2 ) [Forum Kılavuzu] (28)
Hava Çıkışı Durdu ( 2 ) [Yeni Başlayanlar] (27)
Meyve yada karamel tadı vermeyen bir belçika ale kiti var mı ? [Yeni Başlayanlar] (6)
Coopers amber ale kiti için en ideal kurulum şekli nedir ( 2 3 4 5 6 ) [Yeni Başlayanlar] (110)
Dunkelweizen yapımı hakkında bilgisi olan var mı [Yeni Başlayanlar] (7)
Wherry bira kiti ile başlangıç ve devamı ( 2 3 4 5 6 7 8 ) [Yeni Başlayanlar] (159)
Şişe temizliği pratik çözüm, tavsiyeler? ( 2 3 4 5 6 ) [Yeni Başlayanlar] (117)
Muntons export pilsener kurulumu hk [Yeni Başlayanlar] (9)