Yeni Başlayanlar


Forum Kılavuzu Forum kullanma kılavuzu
Yeni Başlayanlar kategorisi hakkında [Yeni Başlayanlar] (2)
Yeni Başlayanların Soruları ( 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 ) [Yeni Başlayanlar] (4329)
Yaz aylarında depolama koşulları [Yeni Başlayanlar] (3)
Orange Bock kiti ilk kez kuruyorum [Yeni Başlayanlar] (4)
Kiti eksik su ile kurmak [Yeni Başlayanlar] (13)
Gazlanma ile ilgili bilgi ( 2 ) [Yeni Başlayanlar] (21)
İkinci bira kiti kurulumu için öneri [Yeni Başlayanlar] (5)
Coopers amber ale kiti için en ideal kurulum şekli nedir ( 2 3 4 5 6 ) [Yeni Başlayanlar] (112)
Şişeleme günü sürprizi [Yeni Başlayanlar] (8)
2.kit yapım bilgilendirme ve yardım [Yeni Başlayanlar] (4)
Şişe temizliği pratik çözüm, tavsiyeler? ( 2 3 4 5 6 7 ) [Yeni Başlayanlar] (123)
Bira özütü tam erimedi [Yeni Başlayanlar] (5)
2. Kit önerisi rica ediyorum ( 2 3 ) [Yeni Başlayanlar] (42)
Şişeleme öncesi alkol oranı [Yeni Başlayanlar] (10)
Export pilsener-tom caxton lager bira kurum [Yeni Başlayanlar] (2)
Framboos ve Kriek kitleri hakkında ( 2 3 4 5 ) [Yeni Başlayanlar] (84)
İlk bira kitim, ilk şişede hüzün [Yeni Başlayanlar] (18)
Şişeledikten sonra koku [Yeni Başlayanlar] (3)
Tarwbier Buğday birası yapımı yardım ( 2 3 4 5 6 ) [Yeni Başlayanlar] (108)
İlk kitimi kuralı 4 gün oldu [Forum Kılavuzu] (1)
Şişelemede tam bir şarap kokusu [Yeni Başlayanlar] (4)
Kovayı çalkalamak ya da çalkalamamak ( 2 3 4 5 ) [Yeni Başlayanlar] (96)
Lager kiti kovada ne kadar beklemeli [Yeni Başlayanlar] (17)
Malt özleri arasındaki fark nedir [Yeni Başlayanlar] (3)
Kış ayları oda 17 derecede [Yeni Başlayanlar] (15)
Gazlanma Sorunu ( 2 ) [Yeni Başlayanlar] (21)
Şişelerin saklanması [Yeni Başlayanlar] (3)
3. kit ve sorunlar [Yeni Başlayanlar] (12)
Acil...Stout fermantasyon zamanı hk...Şişeleme yapmalımıyım? [Yeni Başlayanlar] (15)
Yeni şişelenmiş biralar kaç derecede kalmalı [Yeni Başlayanlar] (2)