Acemi biracinin şansi


(muharrem) #1

Sadece internetten video izleyerek birkac yazi okuyarak alinan riskin karsiligi
3.5 kg. Munich2 malt
32 gr.Target Serbetciotu
Us-05 maya

1 saat 66C 16 lt.mayseleme
5 lt.yagmurlama suyu
Kazana alinan mayse suyu 19 litre
OG 1051
70 dk.16 gr.ŞO
30 dk.8 gr.ŞO
7 dk.5 gr.ŞO
0 dk.3 gr.ŞO
Kovaya alinan şira net 16.8 lt
10 gun kovada ilk fermentasyon
10 gun 4 gr şekerle sisede fermentasyon
FG 1010


(Emrah Kursun) #2

Bende bu ara sarmış durumdayım mattan yapılan biraya.


(muharrem) #3

Tavsiye ederim.Kit yapmayi dusunuyordum yine dayanamadim bu sefer isi bi tik ileri goturdum kendi maltimi yaptim kendimce porter recetesiyle bir set daha yaptim.