Coopers Porter Ruby 2. fermantasyon ve kahve

Merhaba,
Dün akşam Coopers Porter Ruby kitini kendi mayasıyla 20 lt + 1 kg şeker + 250 gr eksra koyu dme ile kurdum. Bu sabah itibari ile gaz çıkışı başlamıştı. Tahminim 7 - 10 gün kadar sürecektir. Gazlanma bittikten sonra 200 gr kadar şekeri 0,25 lt koyu demlenmiş filtre kahvede eritip, hava kilidini çıkarıp oradan şırıngayla ilave etsem. 2. fermantasyonu tamamladıktan sonrada 21. günde şişelsem nasıl olur?
Kahve eklemeden de 2. fermantasyon uygulaması işe yarar bir uygulama mıdır?
Buna benzer bir deneyim yaşayan olduysa bana görüşlerinizi yazabilir mi?

Kahve aroması için genelde önerilen soğuk demleme yöntemi. Yani oda sıcaklığında 24 saat kadar demlemek. Bu noktada kahveyi steril tutmak önemli tabi.
Neden tekrar şeker koyduğunuzu pek anlayamadım. Alkol oranını yükseltmek istiyorsanız en başta 1200 gram şeker kullanın. Fermantasyon tamamlanırken tekrar şeker atmanızın her hangi bir şeye faydası olmaz.

Kahveyi sıcak demleyip soğutursak aynı etkiyi yaratamıyor muyuz, evet ekstra şeker eklememdeki amaç yavaşlayan fermente sürecini tekrar uyandırarak ekstra alkol elde etmek. Sadece deneyen oldu mu diye merak ettim.