Malt şekerinin tadı çok fazla Yardım (All Grain)

All grain olarak 2. denememide yapmış bulunmaktayım ancak biramda gerçekten şekerli bir tat var yani maltı ilk kaynatırken tadım yaparız ya onunla aynı şeker tadını gazlanmış biramda da görüyorum bol şerbetçi otu kullanmıştım ancak pek bir artısını göremedim sanıırm şerbet tadında bir bira oldu nerede yanlış yapmış olabilirim acaba ? 5 kg arpa maltı 35 gr perle şot(60dk) 30 gr Hersbrucker şot(10dk) Toplamla 16 litre bira elde ettim ve 1 paket Nottingham ale bira mayasıyla 14 gün fermante ettim şuan 12 gündür şişedeler. İlk tadım notlarım bu oldu.

başlangıç ve bitis yoğunluğu?

Yoğunluk ölçerim kırıldığı için alamadım ne yazık ki ? Problem yoğunluk va OG değerlerinden kaynaklanabilir mi ?

FG yüksek kaldıysa birada sindirilmemiş şeker olma olasılığı var.

Yeni yapacağım kitte neye dikkat etmem gerekiyor ?