Pervane Biracılık Lager


(Cenk) #1

İlk hafif modifiyeli biram. Lager kite 500gr Belgian Candi Sugar ve 500gr kuru malt özütü ekledim. 17-19C de 21 gün kovada kaldı. 2 hafta 20C şişe, 2 hafta 4C şişe olgunlaşması sonucu ilk test şişesi açıldı. 4.7 gr şişeleme şekeri ile, gazlanma gayet yerinde. Halen elimde var ve her açtığım şişede yeni bir gelişme fark ediyorum. Bu bira bildiğin canlı, yaşıyor :smile:


(Mert Erkol) #2

Harika görünüyor, tebrikler.


(Cenk) #3

Ürün kesinlikle bana hitap etmiyor. Kendi içinde son derece başarılı. Şerberbetçi otu severler için biçilmiş kaftan. Ama yo dostum, benim için çok acı.

Az önce açtığım şişeden güncel görüntüler;


(Ezio Auditore) #4

Malt ozu acilik vermiş olabilir mi? Ben sırf şekerle yaptim. Daha az şerbetçiotu tadi alacagim için sanki daha yumuşak olacak gibi. Doğru mantik midir?


(Mert Erkol) #5

Adres verebilirim içmeyeceksen :stuck_out_tongue: Takılıyorum afiyet olsun


(Cenk) #6

Ama gazlanma, köpük filan harika, hakkını verelim :smile:


(Timur Mert) #7

mükemmel görünüyor emeğinize sağlık.Bugün ilk lager kitimin siparişini veriyorum bakalım bizimkisi nasıl olacak